Преди десетина дни певицата на народа Ивана помрачи настроението на своите

...
Преди десетина дни певицата на народа Ивана помрачи настроението на своите
Коментари Харесай

Лоша новина за феновете на Ивана

Преди десетина дни певицата на народа Ивана помрачи настроението на своите почитатели с новината, че още веднъж е болна от ковид и анулира всичките си участия. Тя е много прецизна във връзка с вируса, защото по време на пандемията загуби татко си след тежко боледуване от коронавирус.

Карантината на певицата към този момент изтече, само че тя към момента няма да се връща на музикалната сцена. Нейният лекуващ доктор не й дава към момента да пее по кръчмите и тя взе съществено решение. 

Изпълнителката на " Нещо нетипично " успокои феновете си, че към този момент се усеща по-добре, откакто изкара за повторно тежък коронавирус. Но лекуващият й доктор я посъветвал да се пази още малко, по тази причина Ивана анулира още едно поето присъединяване в София, написа " Блиц ". 

" Чувствам се относително добре, само че откакто знам, че коронавирус е инфектиран, моралът не ми разрешава да съм в общественото пространство. Не всичко е пари, другари " съобщи Ивана първоначално, когато се тествала и схванала неприятната вест. 

Тя анулира няколко поети участия и загуби не дребна сума от уговорените възнаграждения, само че пък завоюва благосклонностите на хората, че мисли трезво и е решила да защищити други хора от подлата болест. " Много нейни сътрудници пеят заболели и разнасят болестта, тъй като са им значими парите и гледат да не изтърван нито лев. Възмутително е. Малко са певиците, които се карантинираха, Ивана е една от тях и заслужава реверанс ", пишат в мрежата. 

" Бъдете здрави! Всичко друго ще наваксаме ", безапелационна е Ивана и се радва, че огромна част от пропадналите задължения са изместени и въпреки всичко ще се осъществят през идващия месец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР